Aalbeke

Kies uw taal

U bent hier:

Kalender

<<  September 2018  >>
 Zo  Ma  Di  Wo  Do  Vr  Za 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Inschrijvingen Jeugd

Wie kan er lid worden?Benenbal

Met ingang vanaf het seizoen 2014-2015 heeft de K.B.V.B beslist om geen minimumleeftijd meer aan te houden voor inschrijvingen in een voetbalclub.

Concreet betekent dit dat alle jongens & meisjes vanaf 3-4 jaar, die interesse hebben om te voetballen, zich bij K. FC Aalbeke Sport kunnen aansluiten.  Als club beseffen wij maar al te goed dat kinderen op die leeftijd nog maar moeilijk een wel overwogen sportkeuzen kunnen maken.  Vandaar dat we alle nieuwe spelertjes enkele keren vrijblijvend laten deelnemen aan een training (neem gerust enkele vriendjes mee) van hun leeftijdscategorie.

Heeft uw zoon of dochter de smaak te pakken?  Neem dan gerust contact op met onze Jeugdsecretaris (zie verder) om de mogelijkheden te overleggen en de inschrijving in orde te brengen.

 

  

Als ik lid word, bij welke ploeg word ik ingedeeld?

De jeugdploegen worden door de K.B.V.B. ingedeeld volgens internationaal geldende afspraken.  Elke ploeg wordt daarom aangeduid met een hoofdletter "U" (Under) gevolgd door een cijfer (x).  Dit cijfer slaat op de leeftijd van spelers die vóór 1 januari die het huidige seizoen vooraf gaat, nog geen X-1 jaar zijn.  Bijvoorbeeld U10 (geboortejaar 2007) staat in het seizoen 2016-2017 dus voor een jeugdploeg bestaande uit spelers die vóór 01/01/2017 nog geen 10-1 = 9 jaar waren.  Tot en met de U15 mogen meisjes en jongens gezamenlijk deel uitmaken van een ploeg.  Speelsters mogen, maar dit is geen verplichting, een leeftijdscategorie lager aantreden.

K. FC Aalbeke Sport poogt ieder jaar al haar jeugdspelers onder te brengen in hun correcte leeftijdscategorie. Voetbal is echter geen exacte wetenschap en wij verwelkomen dan ook niet ieder jaar evenveel nieuwe spelertjes om in iedere categorie een volwaardige ploeg in stelling te brengen.  In dergelijk geval wordt het spelertje ondergebracht in de eerst bovenliggende leeftijdscategorie.  Op die manier kan uw zoon of dochter zijn/haar faboriete sport beoefenen binnen onze club.  Wanneer een spelertje, in de loop van het seizoen, in die mate voetbaltechnisch uitsteekt boven zijn leeftijdsgenootjes - kan deze, in het belang van zijn ontwikkeling, sporadisch of permanent doorgeschoven worden naar de hogere leeftijdscategorie.  Deze beslissing wordt uitsluitend genomen door onze Jeugdcoördinator (Wim Eggermont) in overleg met de ouders.

 

 

Wat kost het en wat krijg ik er voor in de plaats?

Het lidgeld bij K. FC Aalbeke Sport voor het seizoen 2016-2017 kan je nalezen in onderstaande tabel.

Het lidgeld bevat eveneens volgende zaken:

  • 1 trainingspak + voetbaltas (nieuw aangesloten spelertjes)
  • 1 windjack (alle spelertjes)
  • aansluiting en verzekering bij de K.B.V.B
  • 1 consumptiebonnetje na elke thuiswedstrijd
  • een degelijke voetbalopleiding en begeleiding van minstens 1 volwassene
  • een gans jaar gegarandeerd speelplezier in een gezonde ploeggeest
Verschillende ziekenfondsen bieden ook kortingen op het lidgeld van kinderen die aansluiten bij een sportclub. Het in te vullen document treft u hier, per ziekenfonds, aan.
Overzicht inschrijvingslidgeld K. FC Aalbeke Sport
Seizoen 2016-2017
Inschrijving & Betaling
vóór 31.07.2016 (*)
Inschrijving & Betaling
na 31.07.2016 (*)
€ 150,00
€ 170,00

(*) Indien de betaling van het lidgeld voor 31 juli 2016 gebeurt, krijg je een extra korting en betaal je dus het eerste bedrag.  Vanaf 31 juli 2016 vervalt deze korting en wordt het officiële inschrijvingslidgeld aangerekend.  Dit is het 2de bedrag in de kolom.

 

  

Hoe verloopt mijn inschrijving praktisch?

Na een 3-tal oefensessies, en bij voldoende interesse, zijn er 2 scenario's om bij K. FC Aalbeke Sport aan te sluiten.  Het is noodzakelijk om deze stappen nauwkeurig te volgen om zo een geldige inschrijving bij K. FC Aalbeke Sport te bekomen.

SCENARIO 1
Uw kind is nog NIET aangesloten bij een club van de K.B.V.B.
1.  Uw kind tekent een nieuw aansluitingsformulier bij K. FC Aalbeke Sport
2. Uw kind tekent een officieel aansluitingsdocument bij de K.B.V.B.
 
 Als ouder/voogd, dient u mee te tekenen bij de officiële aansluiting bij de  K.B.V.B.  Alle  aansluitingen gebeuren electronisch en online.  Het is  daarom van uitermate groot  belang dat u bij inschrijving uw  identiteitskaart én de PIN-code van uw identiteitskaart bij zich  heeft!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SCENARIO 2
Uw kind is WELreeds aangesloten bij een club van de K.B.V.B.
voor 30 april:
1.  Het kind moet eerst persoonlijk ontslag nemen bij zijn huidige club via een ontslagformulier dat tussen 1 en 30 april aangetekend moet verstuurd worden naar zowel de huidige club én de K.B.V.B.
2.  Vanaf 2 mei kan een nieuw aansluitingsformulier ondertekend worden bij K. FC Aalbeke Sport
na 30 april:
1.  Veranderen van club kan nu enkel mits toestemming van de huidige club.  Dit moet gebeuren met een zogenaamde "witte transfer".  Deze overgangsmachtiging moet zowel door de Gerechtigd Correspondent van de huidige club als door de Gerechtigde Correspondent van K. FC Aalbeke Sport ondertekend worden.
2.  Eenmaal bovenstaande procedure afgerond is, kan een nieuw aansluitingsformulier bij K. FC Aalbeke Sport getekend worden.
 
 Als ouder/voogd, dient u mee te tekenen bij de officiële aansluiting bij de  K.B.V.B.  Alle  aansluitingen gebeuren electronisch en online.  Het is  daarom van uitermate groot  belang dat u bij inschrijving uw  identiteitskaart én de PIN-code van uw identiteitskaart bij zich  heeft!

 

 

Vanaf wanneer kan ik aantreden in wedstrijden?

Elke speler van K. FC Aalbeke Sport mag pas competitiewedstrijden spelen op het ogenblik dat zijn/haar inschrijving administratief én financieel in orde is gebracht.  Dit betekent dat de speler over zijn bondsnummer moet beschikken én dat het lidgeld volledig moet betaald zijn.

 

 

Wanneer, en bij wie, kan ik terecht om mij in te schrijven?

sign contractU kan altijd een afspraak maken met onze Jeugdcoordinator.  Neem daarom contact op met hem via GSM (+32 484 74 98 37) of via e-mail (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.)

 

 


 

Sponsors

Volgende

DMC Firewall is a Joomla Security extension!