Aalbeke

Kies uw taal

U bent hier:

Kalender

<<  September 2018  >>
 Zo  Ma  Di  Wo  Do  Vr  Za 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Missie & Visie
K. FC Aalbeke Sport is sinds jaar en dag een vertrouwde waarde in vierde provinciale.  Uiteraard zal niet nagelaten worden de promotie naar een hogere reeksindeling na te streven, indien deze sportieve opportuniteit zich aanbiedt.  Bij deze ambitie willen we bovenal financieel gezond blijven.  Het uiteindelijke doel van onze Jeugdwerking is om met zoveel mogelijk eigen opgeleide jeugdspelers aan te treden in het eerste elftal zonder het recreatief en sociaal aspect daarbij uit het oog te verliezen.  Dit waarbij de werking van eerste elftal en beloften nauw samenwerkt met de jeugdwerking, want zonder elkaar kunnen we niet. 
Daarnaast wil K. FC Aalbeke Sport tevens een club zijn met tal van nevenactiviteiten waarbij men een bijdrage levert aan het sociale leven van het gezellige plattelandsdorp Aalbeke. 
Dit willen we verwezenlijken met:
 
 
  • Kwaliteitsvolle jeugdopleiding:

Met een enthousiaste jeugdwerking en gediplomeerde trainers willen we iedere jeugdspeler optimale ontplooiingskansen geven.  Het interne opleidingsplan is hiervoor de leidraad.

We proberen in een kleine gemeente als Aalbeke op te komen met alle jeugdploegen in de gewestelijke reeksen.

Wij willen kinderen en jongeren aanzetten om te sporten en zich ten volle te ontplooien als mens en als jeugdvoetballer.  Het uiteindelijke doel is de jeugdspeler op te leiden voor het eerste elftal, maar helaas niet iedereen is bestemd voor het eerste elftal maar toch kunnen die spelers zich ten volle uitleven op het recreatief vlak.

Het is ons streefdoel iedere jeugdspeler 50% van de speelminuten aan te bieden behoudens blessures, afwezigheden en indien zij met de juiste ingesteldheid op het veld staan.

Naast het sportieve willen we ook ons steentje bijdragen tot de opvoeding van de jeugdspeler.

 

  • Samenwerking:

Door een goede samenwerking met de lokale school en met de gemeente proberen we de ledenwerving te verbeteren.  Deze acties vindt men terug in het ledenwervingsplan.

 

  • Verenigingsleven:

Door tal van activiteiten proberen we van voetbalclub K. FC Aalbeke Sport een plaats te maken waar kinderen, jongeren, vrijwilligers, bestuursmensen en supporters graag vertoeven.  Op die manier willen we onze club promoten als een positief element binnen het Aalbeekse verenigingsleven.

       
 
panorama aalbeke
 

Sponsors

Volgende

Our website is protected by DMC Firewall!